Nejčastější otázky a odpovědi k svatebním květinovým obrazům
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Nejčastější otázky a odpovědi k svatebním květinovým obrazům

Dnes bych se chtěla zaměřit na vaše nejčastější otázky a ve stručnosti vám vysvětlit vše okolo našich svatebních květinových obrazů. Tak pojďme na to.


Co to je „svatební květinový obraz“?

Obraz vytvořený na památku z vaší svatební kytice. Kytici vylisujeme, zarámujeme a krásná památka na váš svatební den je na světě.


Jak se k vám moje svatební kytice dostane?

Klidně poštou. Nebo přes Zásilkovnu. Nebo kurýrem. Zabalená v krabici to zvládne úplně v pohodě. Anebo si kytici můžeme předat osobně. Můžete se stavit vy u nás nebo my u vás, jak se domluvíme.


Kdy mám kytici poslat?

Co nejdřív po svatbě, ideálně v pondělí po svatebním víkendu. Čím dřív se kytice dostane do lisu, tím je čerstvější a tím lépe se vylisuje.



Svatbu jsem měla už před pár dny, je ještě možné z mé kytice udělat obraz?

Záleží na stavu kytice. Ale pravděpodobně to půjde. Lisovali jsme kytice i týden po svatbě a byl z nich krásný obraz. Nicméně to chce rychlou domluvu, aby kytice zbytečně dál nevadla.


Musím si rezervovat termín svatby?

Je to lepší. V létě máme plné ruce práce a můžeme přijmout jen omezený počet zakázek, takže se raději ozvěte předem, ať máte jistotu. Ale pokud to jde, snažíme se udělat místo i pro pozdější zakázky, proto nevěšte hlavu a ozvěte se nám vždycky, třeba se ještě někam vmáčknete.


Lze z jedné kytice udělat víc obrazů?

Určitě ano. V každé kytici je dostatek květů na několik obrazů. Úplně běžně děláme z kytice 3 obrazy (1 pro nevěst a 2 pro maminky), ale už jsme zvládli z jedné kytice i 10 obrazů!



Jaký obraz mi uděláte?

Jaký budete chtít. Máme 2 standardní rozměry – velký a malý a 3 typy dřeva – světlý jasan, načervenalá třešeň a tmavě hnědý ořech, ale můžeme se domluvit i na čemkoli jiném. Na rám můžeme něco vyrýt a do obrazu přidat třeba svatební oznámení.


Neumím si představit, jak bude můj obraz vypadat a co si vybrat, vadí to?

Vůbec ne. Po vylisování vám připravíme asi 20 návrhů obrazů na výběr – velké i malé v různých rámech, abyste si obraz uměli lépe představit. Pak už si jistě vyberete.


Kde berete rámy na vaše obrazy?

Rámy si vyrábíme sami. Ze dřeva. Jsou speciálně vyrobené pro uchycení našich obrazů. Nejsou natřené barvou, jen ošetřené přírodním voskem, takže mají přirozenou barvu dřeva a jsou krásné.



Odkud máte sklo?

Sklo odebíráme od našeho sklenáře ze Třeboně. Proč ho kupovat někde na druhé straně zeměkoule, když ho můžeme koupit u nás doma.


Změní kytice po vylisování barvu?

Pravděpodobně ano. Samotným lisováním se barva lehce změní a dál květy mohou měnit barvu v průběhu času i v obraze. Květiny jsou přírodní materiál, je to přirozené a na kráse to květinám neubírá.


Ošetřujete něčím květiny?

Ano, používáme speciální laky a spreje, aby se barva květin co nejvíc zachovala a aby obraz dlouho vypadal stejně jako nový, ale s určitou změnou barevnosti je třeba počítat.


Jak dlouho trvá výroba obrazu?

Asi 3 měsíce. První měsíc se květy lisují, další měsíc zabere příprava návrhů a měsíc trvá výroba samotného obrazu. V plné sezoně se doba může ještě trochu protáhnout.



Lze vylisovat každou květinu?

Téměř každou. Zvládneme růže, pivoňky, karafiáty, bodláky i slunečnice. Velké květy rozložíme na okvětní lístky a po vylisování zase složíme.


Kolik svatební květinový obraz stojí?

Pro sezonu 2023 stojí malý obraz 3.500 Kč a velký obraz 5.500 Kč. Při objednání více obrazů máme speciální slevy.


Víc mě pro dnešek nenapadá. Máte-li další dotazy, napište mi, ráda vám na ně odpovím. A pokud plánujete svatbu, určitě mi dejte vědět. Ať i vaše svatební kytice zůstane napořád. Jsem tu pro Vás na Martina@kvetyvobraze.cz nebo na tel. +420 606 100 796.


Mějte se krásně.


Martina

Květy v obraze

476 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page