Novinky ze světa Květů v obraze!
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Novinky ze světa Květů v obraze!

Letošní jaro a léto pro nás bylo opravdu hektické. Máme spoustu novinek a změn a protože jsem z nich opravdu nadšená, chci se o ně s vámi podělit.


Rekonstrukce dílny

Nejdřív jsme se pustili do rekonstrukce dílny, abychom měli víc prostoru, lepší vybavení, praktičtější uspořádání a mohli tak vyrábět ještě skvělejší obrazy. Pod klenutým stropem na jihočeském statku, kde truhlařil už manželův dědeček, kombinujeme staré a nové, tradiční a moderní a ducha tohohle místa se snažíme přenášet i do našich výtvorů.


Nové rámy

Když bylo hotovo, rozhodli jsme se zapracovat ještě na našich rámech. Vyrábíme si je sami a chtěli jsme, aby byly prostě perfektní. Takže jsme v prvé řadě rozšířili nabídku materiálů. Aby bylo jasno, jsou pořád ze dřeva, ale mimo klasického světlého smrku teď máme k dispozici i tmavý americký ořech, červenou třešeň a nazlátlý jasan. Chceme, aby si dřevo zachovalo svou přirozenou krásu, takže rámy nebarvíme, jen je ošetříme olejem. Dál jsme vytvořili i nové „střihy“, takže máme v nabídce několik typů rámů, širší, tenčí, hlubší, aby každý skvěle doplnil květinový obraz. Krása.


Lokální sklo

Už jsem tu v minulosti zmiňovala, jak mám ráda české, lokální výrobky. Proto jsem se snažila sehnat i místního dodavatele skla. Nechtěla jsem kupovat v hobby marketech sklo, které pochází odněkud z druhé polokoule. No a v Třeboni jsem našla skvělé sklenářství BJ SKLO, kde mi nařežou (rozumějte sklo) přesně tak, jak potřebuji. Paráda.


Pořád je co vylepšovat a na čem pracovat, ale věci, které nás aktuálně nejvíc tížily, se nám podařilo vyřešit, takže jsme se mohli v plné síle vrhnout na výrobu samotných obrazů. Nová kolekce je hotová, ale o té zase v dalším článku.


Krásný zbytek léta!


Martina

Květy v obraze

41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page