Svatební květinové obrazy? Chci vědět víc!
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Svatební květinové obrazy? Chci vědět víc!

Aktualizováno: 27. 1. 2023

Možná už jste zaznamenali, že vyrábíme něco, co tu ještě nebylo - svatební květinové obrazy. Možná by Vás zajímalo, jak výroba květinového svatebního obrazu probíhá, jak máte s kyticí zacházet a další podrobnosti. Tady jsou.


Jak to všechno probíhá

Je to prosté. Kytici si jednoduše budete celý svatební den užívat a po svatbě nám ji předáte. Osobně, kurýrem, nebo si pro ni přijedeme k Vám. Kytici rozebereme, jednotlivé květy vylisujeme a vyrobíme z nich květinový obraz. Tedy nejdřív Vám zašleme několik různých variant kompozic, z kterých si vyberete tu pravou. Tu potom finálně zpracujeme do obrazu a zarámujeme. A to je vše. Svatební květinový obraz je na světě.



Základem jsou čerstvé květy

Květiny, které mají být použity na výrobu květinového obrazu, musejí být co nejčerstvější a v co nejlepší kondici. Jen takové se pěkně vylisují a budou v obraze vypadat hezky. Svatební kytici doporučujeme co nejčastěji zavlažovat. Také není vhodné, aby květy byly chemicky ošetřené nebo ozdobené. Nejlépe na to předem upozornit Vašeho floristu. A konečně, květy je vždy třeba zalisovat co nejdřív, nejpozději do 2 – 3 dnů po svatbě. Je toho hodně? Nebojte, na všechno Vás předem upozorníme. Je nám jasné, že před svatbou toho máte dost a my jsme tu od toho, abychom Vám pomohli.


Rámy, rámy, rámy

Krásu obrazu dotváří rám, proto si i na nich dáváme záležet. Rámy vyrábíme sami v naší malé dílně. Používáme zásadně dřevo, v nabídce máme smrk, borovici, ořech, jasan a třešeň. Na výběr máme různé velikosti a barvy, takže si jistě vyberete ten pravý.



Jak dlouho to potrvá

Asi by Vás také zajímalo, jak rychle bude obraz hotový. Záleží hodně na typu a množství květin, ale obecně lisování trvá cca 1 měsíc. Jedná se o přírodní proces, který nemůžeme nějak výrazněji ovlivnit, prostě květy potřebují svůj čas. Z vylisovaných květů pak vyrábíme samotný obraz, což zabere také cca 1 měsíc. Takže obraz bude hotový zhruba za 2 měsíce od Vaší svatby.


Jeden obraz nestačí

No jistě, víc je prostě víc. Proto Vám můžeme vyrobit klidně set několika obrazů, které k sobě budou krásně ladit a budou na zdi vedle sebe vypadat famózně.


Nebo můžeme vyrobit Váš velký obraz a několik menších obrázků na památku také pro maminku, babičku, pro družičky a podobně.


Nebo byste chtěli svatební fotografii ozdobenou květinami z Vaší svatební kytice? Žádný problém. Květinový svatební obraz složený z fotografií a květin vypadá prostě báječně.



Ozvěte se nám

Pokud uvažujete o svatebním květinovém obraze, nejlépe uděláte, když se nám ozvete v dostatečném předstihu před svatbou. Klidně ještě dnes! Všechno dopředu probereme, vysvětlíme, domluvíme a naplánujeme tak, aby Váš svatební květinový obraz byl naprosto úchvatný!


Kontaktujte nás na martina@kvetyvobraze.cz nebo na tel. +420606100796.



Martina

Květy v obraze



802 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page