Svatební obraz pro Evu a Michala
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Svatební obraz pro Evu a Michala

Letos na jaře jsme měli tu čest zúčastnit se nádherné svatby snoubenců Evy a Michala. Měli zájem o svatební květinový obraz a my byli nadšení, že jim ho můžeme vyrobit.



Několik týdnů před samotnou svatbou jsme domluvili všechno potřebné. Kytice měla být bílá a tmavě růžová, hlavní hvězdou tmavě růžové hortenzie, takže snoubenci zvolili velký tmavý rám z amerického ořechu, který k barvě květin krásně ladil.


Aby snoubenci měli všechno jednodušší, domluvili jsme se, že si květiny vyzvedneme přímo na svatbě. Odpoledne, kdy už oba řekli své „ano“ a vypukla svatební zábava, jsme zabalili svatební kytici a pár dalších květin z výzdoby obřadního stolu.


Květiny jsme hned vložili do lisu a několik týdnů důkladně lisovali. Díky tomu, že květiny byly čerstvé a rychle zalisované, nádherně se usušily. Potom jsme připravili tři varianty obrazů. Novomanželé si zvolili tu, která se jim nejvíc zalíbila. Obraz jsme následně vyhotovili, zarámovali a odeslali. Dnes už visí na zdi v ložnici a každý den je připomínkou nezapomenutelného dne.



Chystáte svatbu a chtěli byste také svatební obraz? Jsme tu pro Vás! Kontaktujte nás na Martina@kvetyvobraze.cz, nebo na tel. +420 606 100 796.



Martina

Květy v obraze

463 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page