Vyrábíme svatební květinové obrazy!
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Vyrábíme svatební květinové obrazy!

Neodmyslitelnou součástí každé svatby je bezesporu svatební kytice. Představuje šperk, který dotáhne krásu nevěsty k dokonalosti, leckdy udává tón výzdoby celé svatby, a podle mě neméně důležitou funkcí svatební kytice je, že zaměstná nervózní nevěstě ruce.



Když jsem se před pár lety vdávala, Květy v obraze byly ještě dalekou budoucností. Moje svatební kytice à la luční květy byla nádherná, ale po svatbě ji bohužel stihl osud většiny kytic, tedy postupné uvadání ve váze. Vlastně mě tehdy ani nenapadlo, že bych si ji mohla nějak uchovat na památku.


O několik let později jsme se pustili do Květů v obraze a mimo jiné jsme se rozhodli, že našim klientům pomůžeme uschovat báječné vzpomínky prostřednictvím květinových obrazů. Tedy že z květin, které jsou spojeny s nějakou speciální událostí, vytvoříme květinový obraz na památku. A která kytice je spjata s nejhezčími vzpomínkami? Která kytice je tou nejdůležitější, nejvýznamnější, nejkrásnější? Přece ta svatební. Takže bylo jasno, budeme vyrábět svatební květinové obrazy.


Vaše svatební kytice tedy již není odsouzena k uvadnutí. Můžeme Vám z ní vyrobit květinový obraz, který Vám bude připomínat nejdůležitější den Vašeho života. Můžete si ozdobit pokoj krásnou dekorací. Svatební fotografie má každý, ale svatební květinový obraz? Buďte originální!



Plánujete svatbu a zaujaly Vás svatební květinové obrazy? Ozvěte se nám na Martina@kvetyvobraze.cz nebo na tel. +420 606 100 796. Těšíme se na Vás.



Martina

Květy v obraze

863 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page