Květy v obraze a Vy s nimi
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Květy v obraze a Vy s nimi

Aktualizováno: 18. 8. 2021

Mám pocit, že jeden z nejvděčnějších dárků v naší rodině, alespoň pro maminky, babičky a prababičky, jsou fotky. Fotoalba, zarámované fotky, fotokalendáře, hrnečky s fotkami a kdoví co ještě se u nás tradičně objevuje zejména pod vánočním stromečkem, ale i u narozeninových dortů, při oslavách svátků nebo jen tak pro radost. Prostě fotky frčí.



Já sama mám na polici taky několik takových obrázků, díky kterým se můžu každý den vrátit na předloňskou dovolenou nebo si uvědomit, jak strašně vyrostl ten náš prťous.


Když jsem se takhle nedávno dívala na tu svou přehlídku vzpomínek, napadlo mě, že by nebylo špatné spojit ji s mou láskou ke květinám a fotky tak trochu vyzdobit. Prostě spojit fotky a květy v jednom obraze. Mezi dvě skla jsem vložila fotku, obklopila ji květy a zarámovala. Musím říct, že se mi to hned zalíbilo.



Pokud Vás tenhle nápad taky zaujal, můžeme Vám takový obraz vyrobit na zakázku. Stačí, když nám dodáte fotku a o zbytek už se postaráme. Květů na ozdobu Vaší fotky máme dostatek. A co třeba svatební fotografie ozdobená květy z Vaší svatební kytice? Pro Vás na památku i jako dárek. Prostě květy a Vy společně v jednom obraze.


Těšíme se na Vás.


Martina

Květy v obraze

106 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page