Obrazy z vašich květin - originální dekorace i vzpomínka
top of page
Vyhledat
  • vlasek

Obrazy z vašich květin - originální dekorace i vzpomínka

Aktualizováno: 3. 2. 2021

Už se Vám to jistě také stalo. Vyhazujete uvadlé květy z vázy a říkáte si, jaká je škoda, že nevydržely déle. Zvlášť pokud to byla svatební či narozeninová kytice, dárek z lásky nebo vám třeba jen vnouček natrhal na louce za chalupou pár kytiček. Bylo by hezké zachovat si je jako vzpomínku na ty krásné chvíle.


A protože si to myslíme i my, pustili jsme se do výroby originálních květinových obrazů z vašich květin pro vás na památku. Stačí, když nám dodáte květiny a o zbytek už se postaráme.


Hned z kraje nového roku tak přišla výzva v podobě narozeninové kytice růží.


Vylisování růže je trochu oříšek. Je prostě příliš objemná na to, abych ji zavřela do lisu. Takže jsem ji celou kompletně rozebrala a do lisu dala jednotlivé okvětní lístky. Chudák oškubaná.



Lisování trvalo asi 3 týdny. Květy vždycky nechávám v lisu, dokud nejsou naprosto usušené. Chci mít jistotu, že mi posléze nezplesniví nebo se nezkroutí. Žlutá růže se povedla nad mé očekávání, nádherně si zachovala sytou barvu. Červená sice krapet ztmavla, ale zase teď vypadá jako temně rudý samet. Takže materiál je připraven a šup s ním za sklo...



Oslavenkyně si přála velký obraz ve světlém rámu. Připravila jsem jí několik kompozic, ze kterých si vybrala tuhle. Jako když se okvětní lístky sypou shora v květinovém vodopádu. Ještě přidat pár zelených lístků a je hotovo. Teď už jen pověsit na zeď.


Chtěli byste také květinový obraz na památku z vašich vlastních květin? Není nic jednoduššího, podívejte se na obrazy na zakázku, nebo se nám ozvěte na martina@kvetyvobraze.cz.


Martina

Květy v obraze

106 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page